Naše poslanstvo

Naši najvišji vrednoti sta znanje in razvoj. Zavedamo se, da je pridobivanje novih znanj, proces vsakega posameznika, a hkrati verjamemo, da edino povezanost z drugimi, sodelovanje in podpora v polnosti  omogočijo rast in razvoj.

Naše storitve prilagajamo potrebam uporabnikov, usmerjeni smo h kakovosti in prilagodljivosti pri podpori uporabnikov naših storitev.

Prva specializirana šola za tuje jezike na Koroškem!

Več kot 20 letna tradicija in izkušnje!

Vpisana v razvid izvajalcev javno veljavnih jezikovnih programov za odrasle pri MIZŠ, ob zaključku tečajev izdamo javno veljavno potrdilo

Uporabljamo sodobna komunikacijska orodja in pristope.

Verjamemo, da se tujega jezika lahko nauči vsak in da znanje tujega jezika na široko odpira vrata v svet, osebni in poslovni razvoj.

V skladu z našimi vrednotami smo znotraj Eduke, Slovenj Gradec ustanovili dvojezični zasebni vrtec montessori HIŠO OTROK.

V programu montessori s pomočjo pripravljenega okolja otroke podpremo pri njihovi notranji potrebi in želji po učenju, pridobivanju znanja in drugih spretnosti, ki so potrebne za uspešno življenjsko pot.

Cilji pedagogike montessori so spoštovanje sebe, soljudi in okolja, sposobnost prepoznavanja potreb, odločanja, reševanja izzivov ter samodiscipline. Končni cilj pedagogike montessori je mir v svetu- ta nastane kot posledica zadovoljnih, srečnih ljudi, ki znajo in želijo sodelovati z drugimi pri ustvarjanju boljšega sveta.